Loading

Odin Aartsen
“Fitness is not about being better than someone else. It's about being better than you used to be.”

Om mijn verhaal te beginnen zal ik mezelf eerst even voorstellen. Mijn naam is Odin Aartsen, ik ben 21 jaar en woon in Breda. Mijn grootste hobby is uiteraard het actief bezig zijn in de sportschool. Wat ik het gaafste aan personal training vind, is dat je mensen echt verder helpt en ziet dat ze progressie maken. Mijn kennis heb ik te danken aan mijn CIOS studie. Ik ben zelf ooit begonnen op 58 kilo en 10% vet. Ik ben niet lang, dus als je dan ook nog eens smal bent is dat geen optie. Ik ben me gaan verdiepen in de fitness wereld en gebruik daarbij de kennis van mijn studie. Hiermee ben ik flink aan de bak gegaan in de sportschool. Inmiddels weeg ik 70 kilo en is er dus ruim 10 kilo spiermassa bij gekomen.

Age

21 Years Old

experience

3 Year

qualification

CIOS

Favorite Workout

Pull Ups

Favorite Cheat Snack

Hotwings

Least Favorite Workout

Burpies

reviews


Most Important

Bij de personal training vind ik het zeer belangrijk dat je als trainer oprechte interesse toont in de klant. De klant is niet voor niets bij je en heeft je iets te vertellen. Mijn deel is dus goed luisteren naar de wensen van de klant en die wensen in vervulling te laten gaan. Ik vind dat de kwaliteit en de begeleiding van de training centraal staat, daarom bereid ik me elke training goed voor en corrigeer en stimuleer waar nodig.

My Specialization

Ondanks dat ik mezelf heb geholpen met aankomen, ligt mijn specialisatie meer in het afvallen en het opbouwen van conditie. Ik pas hierbij de kennis toe van het CIOS en de kennis die ik mijzelf bijleer door me enorm te verdiepen in de nieuwe trends op het gebied van de gezonde voeding en lifestyle. Bij het trainersvak ligt echt mijn passie, dit komt omdat mensen je dankbaar zijn voor de moeite die je in ze steekt.